HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Vállalatirányítását fejlesztette Budapesten az IVANICS Kft.

2014.04.15. 22:18 eurOP

Ivanics plakát.jpgA cég közel 10 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében.

A vállalkozás a közel 25 millió forint összköltségvetésű fejlesztése során egy modern integrált vállalatirányítási rendszert vezetett be.

Az IVANICS Kft. projektje magába foglalt egy olyan készletgazdálkodási, ügyfélkezelési, beszerzési és áruforgalmi, táv- és csoportmunka rendszert, amely képes kezelni a vállalkozás által forgalmazott termékeket és ügyfél kapcsolatait.

Az informatikai fejlesztés keretében a DOAS Professional nevű terméket vezették be, amely korszerű HTTP protokoll alapú hálózati architektúrát alkalmaz, és optimálisan teszi lehetővé, egy több márkát forgalmazó, több telephellyel rendelkező vállalat támogatását. A DOAS Professional moduljai a cég telephelyein megtalálható szerverek között gyors és hatékony kommunikációt biztosítanak.

Az Új Széchenyi Terv KMOP-1.2.5-11 „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” című pályázati kiírásán 9 978 000 forintos támogatást elnyert fejlesztés eredményeként beszerzési és logisztikai modul, CRM és értékesítési modul, kontrolling és döntéstámogatás modul, valamint pénzügy és számviteli modul került bevezetésre.

Szólj hozzá!

Címkék: elektronikus kereskedelem KMOP IVANICS Kft DOAS Professional Vállalati folyamatmenedzsment

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr126042459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása