HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Minőségbiztosítási rendszerét fejlesztette a Tradenet Global

2014.03.01. 14:11 eurOP

Tradenet Global_1.jpgAz Új Széchenyi Terv keretében elnyert közel 7,9 millió forintos, 100 %-os támogatással a vállalkozás sikerrel fejlesztette ki munkaerő-piaci szolgáltatásaira irányuló minőségbiztosítási rendszerét.

A projekt keretein belül a Tradenet Global Szakképzés-szervezési Innovációs Nonprofit Kft. a szervezet belső kapacitásainak erősítésével, valamint a szervezeti kultúra fejlesztésével az intézmény által nyújtott szolgáltatások minőségének javítását, a változó társadalmi és gazdasági feltételekhez való igazodást, szakmai innovációs képességének megerősödését biztosította a hazai munkaerő-piacon.

A TÁMOP-2.6.2-12/1-2012-0082 azonosítószámú projekt eredményeként megvalósult a munkatársak képzése, készségeik fejlesztése, a cég szervezeti kultúrájának, szolgáltatásai minőségének, hatékonyságának erősítése. Mindehhez jelen TÁMOP projekt keretében kidolgozott sztenderdekre vonatkozó minőségbiztosítási rendszert vezetett be az intézmény az általa választott munkaerő-piaci szolgáltatásokhoz kapcsolódóan.

A projekt közvetett eredményeként a szervezet erősítette együttműködését a GYMS megyei térségben működő egyéb civil szervezetekkel, illetve a versenyszférával egyaránt.

A projekt kiemelkedő jelentősége, hogy a munkaerő-piaci szolgáltatásokhoz kapcsolódó minőségirányítási rendszer alkalmazására történt felkészüléssel a Tradenet Global Nonprofit Kft. hozzájárul annak biztosításához, hogy az ország egész területén azonos színvonalú szolgáltatásokat kapjanak az álláskeresők.

Az Új Széchenyi Terv TÁMOP-2.6.2-12/1 „Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásának megerősítése - konvergencia régiók” című pályázati kiírásán a 7 883 613 forintos támogatást elnyert fejlesztési projekt 2013. március 1-én vette kezdetét és 2014. március 1-jével fejeződik be.

Szólj hozzá!

Címkék: szakképzés szervezetfejlesztés TÁMOP minőségirányítási rendszer Tradenet Global Nonprofit Kft

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr15838324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása