HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Telephelyét fejlesztette a PLASTICOR

2014.01.08. 23:35 eurOP

Raktár bejárat parkolóval.JPGA 92 millió forintot meghaladó összköltségű beruházásban új csarnokot épített a veszprémi vállalkozás.

A PLASTICOR Kft. egy dinamikusan fejlődő műanyagfröccsöntő vállalkozás, mely a nehéz gazdasági helyzetben is folyamatosan fejlesztett. Az újabb telephelyfejlesztési projekt során a cég a meglévő csarnok és irodaház felújítását és korszerűsítését, egy portaépület felújítását és egy új raktárcsarnok építését valósította meg.

A korszerűsítés érintette a már meglévő épületek építészeti, gépészeti, villamossági részét is, így mostantól új elektromos működtetésű kazán oldja meg a hőtermelést, a melegvíz előállítást, ami falon kívüli szereléssel jut el a hőleadókig. A teljes villamossági rendszer is újjá lett építve vezeték és szerelvény cserékkel, valamint új lámpatestek beépítésével.

Az 1950/12 helyrajzi számú ingatlanon található portaépület hőtechnikai jellemzői nagyon gyenge minősítésűek voltak, a beépített fa és fémnyílászárók avult állapotúak, melyek cserére szorultak, ahogy a tetőhéjazat – ac hullám pala – anyaga is.

Az 1950/13 helyrajzi számú terület korábban kihasználatlan, üres telek volt, ide épült az új raktárcsarnok. Az épület egy 800 m2-es csarnok, mely két részből áll: a 426 m2-es bemutató térből és a fejlesztési projekt keretében megépített 373 m2-es raktárcsarnokból. A raktár a gyártáshoz szükséges alapanyagok, és a gyártott félkész és késztermékek tárolására szolgál a jövőben.

A fejlesztés eredményeként a Plasticor Kft. biztosítani tudja a vállalkozás további dinamikus fejlődését, munkatársainak megtartását és a bázislétszámhoz képest további munkahelyteremtést hajt vége.

Az Új Széchenyi Terv KDOP-1.1.1/C-11 „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiírásán 37 061 024 forintos támogatást elnyert, 92 652 560 forint összköltségvetésű fejlesztési beruházás 2012. január 30-án kezdődött és 2013. november 20-án fejeződött be.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: irodaház telephelyfejlesztés raktárcsarnok Veszprém KDOP PLASTICOR

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr615747911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása