HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Munkahelyi képzéseket tartott a Plasticor

2013.12.11. 00:55 eurOP

Plasticor_2.JPGAz Új Széchenyi Terv keretében 6 571 000 forint uniós támogatást nyert el a PLASTICOR Műanyagfeldolgozó Kft dolgozói tanfolyamok tartására.

A 100%-ban támogatott projekt 12 munkavállaló képzését fedezte.

A PLASTICOR Műanyagfeldolgozó Kft. 2004-ben alakult családi vállalkozásként Veszprémben. A cég műszaki műanyag fröccsöntéssel foglalkozik, főként az elektronikai, autó-, bútor-, építő és szaniteripar részére. Termékeik felhasználói között több neves vállalat található, mint például Suzuki, Audi, BMW, Bosch-Rexroth, Knorr, Electrolux, Philips.

A vállalkozás nem szakította félbe beruházásait a szigorúbb gazdasági helyzetben sem: 2009 elején saját telephelyre költözött, mert ezzel biztosítva látta, hogy további megrendelésekre, új vevőkre tegyen szert. A cég jelenlegi termelő felülete 850 m2, a telephely 4000 m2 ingatlannal és 18.000 m2 telekkel rendelkezik.

A munkahelyi képzések során a PLASTICOR Kft. a dolgozók azon ismereteit kívánta bővíteni, amelyek meghatározóak a cég bővülése, stratégiai terveinek megvalósítása szempontjából. Éppen ezért olyan tartalmú tanfolyamokra került sor, amelyek során a megszerzett tudás beépíthető a mindennapi munkafolyamatokba.

7 fő vett részt egy 72 órás informatikai képzésen, 12 fő egy 20 órás vállalati- és vezetői hatékonyságfejlesztés képzésen, 3 fő egy 160 órás angol nyelvi képzésen és további 7 fő egy 100 órás angol nyelvi képzésen. A tanfolyamok sikerrel zárultak, összesen 29 új képzettséget szereztek a dolgozók.

Az Új Széchenyi Terv TÁMOP-2.1.3.A-12/1 „Munkahelyi képzések támogatása mikro- és kisvállalkozások számára a konvergencia régióban” című pályázati kiírásán 6 571 000 forint, 100%-os támogatást elnyert képzési projekt 2012. december 18-án indult és 2013. december 12-én fejeződött be.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: tanfolyam képzés Veszprém TÁMOP Plasticor Műanyagfeldolgozó Kft

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr135685407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása