HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Képzési projekt az IVANICS Kft-nél

2013.09.10. 15:47 eurOP

Ivanics Székesfehérvár.jpgInformatikai, nyelvi és szakmai munkahelyi képzéseket tartott a vállalkozás fehérvári telephelyén az Új Széchenyi Terv 13 millió forintos támogatásával.

A projekt keretében a cég fehérvári telephelyén egy komplex képzési program valósult meg. A munkavállalók többféle képzési szinten fejlesztették informatikai tudásukat a szövegszerkesztés, táblázatkezelés, valamint a képszerkesztés területén.

Idegen nyelvi ismereteiket – tudásszinttől függően – kezdő és haladó csoportokban bővítették angol és német nyelvből. Szakterület specifikusan pedig minőségbiztosítási, valamint targonca- és emelőgép kezelői képzésen vettek részt a munkavállalók.

A képzési programnak összesen 54 fő – 46 férfi és 8 női munkavállaló – résztvevője volt, azaz a székesfehérvári telephely munkavállalóinak több mint a fele részt vett legalább egyfajta képzésen.

A projekt eredményeként az általános tudásszint és a hatékonyság is emelkedett, melyet a cég dolgozói a mindennapi munkavégzés során kamatoztathatnak.

Az Új Széchenyi Terv TÁMOP 2.1.3.B-11/1 „Munkahelyi képzések támogatása középvállalkozások számára” elnevezésű pályázati kiíráson 13 030 625 forintos támogatást elnyert képzési projekt 2012. június 11-én indult és 2013. augusztus 30-án fejeződött be.

Szólj hozzá!

Címkék: képzés képzési program munkahelyi képzés Székesfehérvár TÁMOP emelőgép kezelői képzés informatikai képzés IVANICS IVANICS Kft minőségbiztosítási képzés Munkahelyi képzések támogatása középvállalkozások számára nyelvi képzés

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr65506018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása