HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Gépbeszerzésekkel erősít a DAK

2013.08.21. 20:32 eurOP

DAK logo_1.JPGA 9 millió forint összköltségű beruházásból a vállalkozás informatikai és konyhatechnikai gépeket szerzett be.

A dunaújvárosi DAK Acélszerkezeti Kft. a projekthez 2012 júliusában nyert el 3,63 millió forint vissza nem térítendő támogatást a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében.

A kiélezett piaci versenyben sikeresen csak informatikailag megfelelően támogatott vállalkozás szerepelhet, ezért a DAK Acélszerkezeti Kft. az adminisztratív és szellemi foglalkoztatású alkalmazottai informatikai eszközeinek lecserélése mellett döntött.

A korábbi eszközök már nem voltak alkalmasak biztonságos zavarmentes üzemelésre. A 9 088 133 forint összköltségű beruházással a cég azt kívánta elérni, hogy informatikai rendszere felzárkózzon a piaci igényekhez, az adatátvitel és az adatbiztonság pedig megfeleljen a mai elvárásoknak. Az Új Széchenyi Terv „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése” című pályázati kiíráson nyert 3 635 253 forint vissza nem térítendő támogatás segítségével a vállalkozás lecserélte a szervert, 30 db számítógépet, 3 db nyomtatót és a hozzájuk kapcsolódó szoftvereket.

Ezzel párhuzamosan a munkavállalók részére meleg étkeztetési lehetőség kialakításhoz konyhatechnológiai fejlesztést végzett egy elektromos sütő és mosogatógép beszerzésével. A szélesebb körű béren kívüli juttatások biztosításával növelni kívánta a vállalat dolgozói megelégedettségét, elkötelezettségét.

Szólj hozzá!

Címkék: acélszerkezet gépbeszerzés eszközbeszerzés informatikai fejlesztés Dunaújváros konyhatechnika Sándorháza DAK Acélszerkezeti Kft konyhatechnikai fejlesztés Mikro- kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr265470133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása