HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Munkanélkülieket toboroznak Győrben

2013.07.25. 21:21 eurOP

tradenetglobal.png"TranzÉp - Hátrányos helyzetű emberek tranzitfoglalkoztatása az építőiparban" elnevezésű program indul Győr-Moson-Sopron megyében, melynek első eseménye a 2013 július 29-én Győrben tartandó tájékoztató nap lesz.

A Tradenet Global Nonprofit Kft. a munkaerőpiacon hátrányos helyzetű rétegek képzésével és foglalkoztatásuk elősegítésével, humán kutatás-fejlesztéssel és felnőttoktatással foglalkozó társaság. A konzorciumvezető és partnerei – a Roma Integrációért Egyesület, a SALAKTA ÉPBER Kft., Széchenyi István egyéni vállalkozó – együttműködve a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjával, sikerrel pályázott a térségi munkaerőpiac fejlesztését, a helyi foglalkoztatást növelő „TranzÉp - Hátrányos helyzetű emberek tranzitfoglalkoztatása az építőiparban” elnevezésű projektjével.

A program célja a hátrányos helyzetű munkanélküliek munkaerő-piacra való be-, és visszavezetésének elősegítése, a résztvevők munkaerő-piaci kompetenciájának jelentős növelése. A most induló foglalkoztatási program keretein belül Győr-Moson-Sopron megyében élő 20 hátrányos helyzetű munkanélküli munkához jutásának elősegítése valósul meg képzésekkel, tanácsadással, a helyi vállalkozások támogatásával.

A programban résztvevő álláskeresők térítésmentes munkaerő-piaci szolgáltatásokon, valamint kőműves és hidegburkoló képzésen vehetnek részt, mely elvégzésével OKJ szakképzettséget szerezhetnek. A képzésen résztvevők számára a képzéssel egy időben foglalkoztatást is biztosít a projekt.

A program első rendezvénye egy toborzó esemény lesz, amelyet 2013. július 29-én tartanak Győrben 9 órától. A tájékoztató nap célja a célcsoport bevonása, helyszíne a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Kirendeltsége: Győr, Bartók Béla utca 2.

Az Új Széchenyi Terv TÁMOP-1.4.6-12/1 „Tranzitfoglalkoztatás az építőiparban” című pályázati kiíráson 83 234 486 forintos támogatást elnyert foglalkoztatási projekt 2013. július 1-én vette kezdetét és várhatóan 2015. január 1-én fejeződik be.

Szólj hozzá!

Címkék: képzés munkanélküli foglalkoztatás Győr TÁMOP tranzitfoglalkoztatás hátrányos helyzetű munkanélküliek Tradenet Global Nonprofit Kft TranzÉp tranzitfoglalkoztatás az építőiparban

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr415426705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása