HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Telephelyét fejlesztette a Henkel Kft.

2013.07.16. 21:10 eurOP

Henkel Kft. Győri Ipari Park.jpgÚj üzemet épített a Győri Ipari Parkban a Henkel Kémiai és Elektrokémiai Felületkezelő Kft az Új Széchenyi Terv keretében elnyert 100 millió forintos uniós támogatás segítségével.

A nemzetközi piacokon is sikeresen jelen lévő – alsó-ausztriai családi cégek leányvállalataként két évtizede létrehozott – vállalkozás rozsdamentes nemesacélból és alumíniumból készült nagy értékű berendezések felület-megmunkálását végzi.

Jelen projekt is ezen főtevékenységének fejlesztésére irányult azáltal, hogy a győrzámolyi telephelyéről a Győri Ipari Parkban 7500 négyzetméteres telken elhelyezkedő közel 1500 négyzetméteres újonnan épített üzemébe költözött.

A Henkel Kft. a győrzámolyi székhelyét az elmúlt évek során folyamatosan fejlesztette, bővítette a termelés hatékonyságának, és kapacitásának növelése érdekében. A folyamatos és növekvő igények hatására azonban további fejlesztések váltak szükségessé, amire a korábbi székhely egyrészt már nem volt alkalmas, másrészt a vállalkozás az Audi AG hivatalos beszállítójaként az Audi termelésének szomszédságában kívánt termelni a továbbiakban a költségek csökkentése érdekében.

Ezért döntött a társaság a győri Tibormajori utcában található ingatlan megvásárlása mellett, amelynek fejlesztése a Nyugat-Dunántúli Operatív Program pályázati támogatásának segítségével most megvalósulhatott.

A vállalkozás fémfelület-kezelési tevékenységének végzéséhez szükséges új üzemcsarnokot épített az ezt kiszolgáló szociális helyiséggel, irodával és a szükséges infrastruktúrával (út, parkoló, járda).

A munkavállalói létszám megőrzése mellett, a cég növekedését követve 12 fő új munkavállaló alkalmazására nyílik majd lehetőség a következő három évben.

Az Új Széchenyi Terv NYDOP 1.3.1/D-11 „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiíráson 100 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a vállalat.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: alumínium telephelyfejlesztés NYDOP Henkel Kft Henkel Kémiai és Elektrokémiai Felületkezelő Kft Győri Ipari Park rozsdamentes nemesacél felület-megmunkálás fémfelület-kezelés Audi AG

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr985408741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása