HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Varga Zoltán telephelyfejlesztése

2013.07.15. 19:34 eurOP

Varga Zoltán ev Mosonmagyaróvár.jpgAz Új Széchenyi Terv pályázatán nyert 34 millió forintot meghaladó támogatás segítségével új termelő csarnokot és korszerű irodát épített a mosonmagyaróvári egyéni vállalkozó a 68,3 millió forint összköltségvetésű projektje során.

Az egyéni vállalkozás 19 éve folytat víz-, gáz-, fűtés-, és légkondicionáló-szerelési tevékenységet. Referenciái közé tartozik a Lipóti és a Mosonmagyaróvári termálfürdő, de gyárak, üzemek vízgépészeti munkái is.

A megrendelői állomány és a vevői igények folyamatos bővülése egy új, korszerűbb, nagyobb telephely kialakítását tették szükségessé, amelyet jelen projekt keretében a mosonmagyaróvári MoWin Parkban a Bükk utca 4. szám alatt található barnamezős ipari területen sikerült kialakítani.

Az ingatlant Varga Zoltán egyéni vállalkozó egy másik vállalkozással közösen vásárolt meg, mert a tulajdonosok közösen elhatározták, hogy a gazdaságossági és üzleti szempontokat alapul véve kedvező megoldás, ha közös telephelyet alakítanak ki az egyes felek saját igényei szerint, tekintettel arra, hogy az építőipar azonos – épületgépészeti tevékenység – területén tevékenykednek.

A beruházás során összesen mintegy 320 m2 korszerű termelő csarnok és 188 m2 irodaépület és kapcsolódó helyiségek épültek a szükséges alap infrastrukturális fejlesztésekkel. A projekt keretében eszközbeszerzésre nem került sor, a meglévő eszközökkel a vállalkozás tevékenysége megfelelő színvonalon folytatható, de a fejlesztéssel párhuzamosan a pályázaton kívül eszközbeszerzésre is sor kerül középtávon. A projekt eredményeként, korszerű, jó munkakörülményeket biztosító kapacitások jöttek létre.

Az Új Széchenyi Terv NYDOP 1.3.1/D-11 „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiírásán 34 173 034 forint vissza nem térítendő támogatást elnyert, 68 346 068 forint összköltségvetésű fejlesztési beruházás 2012. május 21-én kezdődött és 2013. június 30-án fejeződött be.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: telephelyfejlesztés Varga Zoltán Mosonmagyaróvár NYDOP Európai Regionális Fejlesztési Alap termelő csarnok MoWin Park

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr865406136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása