HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Új telephelyen Nagy Zsolt e.v.

2013.07.15. 22:28 eurOP

iroda, csarnok.jpgA mosonmagyaróvári MoWin Parkban új termelő csarnokot és korszerű irodát létesített az épületgépészeti egyéni vállalkozás az Új Széchenyi Terv keretében megvalósult 37,8 millió forint összköltségvetésű projektje során.

Az épületgépészeti ágazatban 2000 óta működő egyéni vállalkozó kezdetben kisebb víz-, csatorna és központi fűtésszerelési munkálatokat végzett, majd a fokozatosan megszerzett újabb mesteri képesítésekkel egyre nagyobb kivitelezési munkákat tudott ellátni. Ennek következtében a létszámot is folyamatosan növelni kellett, mára a vállalkozás létszáma nyolc fő, amit várhatóan a jövőben növelni fognak.

Nagy Zsolt munkái kiterjednek az épületgépészet minden részére, így a víz- szennyvíz, csatorna, központifűtés szerelés, gázvezeték és készülékszerelés, szellőzés és klímaszerelés, napkollektoros rendszerek, hőszivattyús rendszerek, pellet, biomassza fűtések, levegő-föld hőcserélős, hővisszanyerős lakás szellőzések, padló-, fal-, mennyezet, épület szerkezet temperálás (hűtés-fűtés) területére.

Az egyéni vállalkozás eddig fix telephely nélkül, bérleményekben folytatta tevékenységét. A megrendelői állomány és a vevői igények bővülése azonban egy új, korszerű, megfelelő méretű telephely kialakítását tették szükségessé, amelyet jelen projekt keretében a mosonmagyaróvári MoWin Parkban található Bükk utca 4. szám alatti barnamezős ipari területen sikerült kialakítani.

Az ingatlant Nagy Zsolt egyéni vállalkozó egy másik vállalkozással közösen vásárolta meg, mert a gazdaságossági és üzleti szempontokat alapul véve e kedvező megoldás mellett döntöttek, tekintettel arra, hogy az építőipar azonos – épületgépészeti tevékenység – területén dolgoznak.

A beruházás során összesen mintegy 170 m2 korszerű termelő csarnok és 115 m2 irodaépület és kapcsolódó helyiségek épültek a szükséges alap infrastrukturális fejlesztésekkel. A projekt keretében eszközbeszerzésre nem került sor, a meglévő eszközökkel a vállalkozás tevékenysége megfelelő színvonalon folytatható, de a fejlesztéssel párhuzamosan a pályázaton kívül eszközbeszerzésre is sor kerül középtávon. A projekt eredményeként, korszerű, jó munkakörülményeket biztosító kapacitások jöttek létre.

Az Új Széchenyi Terv NYDOP 1.3.1/D-11 „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiírásán 18 916 711 forint vissza nem térítendő támogatást elnyert, 37 833 422 forint összköltségvetésű fejlesztési beruházás 2012. május 21-én kezdődött és 2013. június 30-án fejeződött be.

Szólj hozzá!

Címkék: épületgépészet telephelyfejlesztés Mosonmagyaróvár NYDOP Nagy Zsolt MoWin Park termelőcsarnok biomassza fűtések

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr45406428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása