HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Csarnoképítés, gépbeszerzés, ERP, ISO

2013.06.05. 13:49 eurOP

equiphaz.jpgAz Új Széchenyi Terv "Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára" elnevezésű pályázati kiírásán az Equip-Test Kft 49,5 millió forint támogatást nyert el a 141,6 millió forint összköltségvetésű projektjéhez.

Az Equip-Test Kft. 2001-ben alakult családi vállalkozásként, kezdetben csak méréstechnikai pótalkatrészek és egyéb ipari felhasználású anyagok kereskedelmére. 2004-ben a cég Vecsésen telephelyet vásárolt, ami lehetőséget adott arra, hogy tevékenységét kibővítse és elektronikai és autóipari tesztberendezések gyártását kezdje el. Ehhez később már saját fejlesztést is társított, és jelenleg is folyamatosan növeli kutatás-fejlesztési kapacitásait, melyek eredményeként egyre több és komplexebb, saját fejlesztésű, versenyképes magyar termékkel jelenik meg a világpiacon.

A vállalkozás főbb tevékenysége az elektronikai, világítástechnikai, távközlési, autóipari és IT iparágakban használatos berendezések teszteléséhez mérőeszközök és komplex mérési megoldások fejlesztése, gyártása és kereskedelme.

Az alkalmazottak száma és az árbevétel a kezdetektől fogva folyamatosan bővült, az első pár évben 10 fő alatti létszámmal működött a cég, jelenlegi létszáma 77 fő.

A vállalkozás az Új Széchenyi Terv támogatásának köszönhetően komplex vállalati technológia fejlesztést hajtott végre, amely csarnoképítésből, gépbeszerzésből, ERP vállalatirányítási rendszer teljes kiépítéséből és ISO 9001 és ISO 14001  tanúsítványok megszerzéséből állt.

A cég a megépült csarnok felső szintjén kutatás-fejlesztési és tervezési mérnök munkahelyeket teremtett, új munkaállomásokat hozott létre.

A projekt során az Equip-Test Kft. nem csak közvetlenül termékeit fejlesztette, hanem a vállalat külső megjelenését, és megítélését is javította. Az irányítás- és munkafolyamatok javításával, teljes összekapcsolásával és folyamatos nyomon követésének javításával pedig versenyképesebbé vált a cég. Ez hosszú távon még több új termék fejlesztéséhez vezet, illetve elősegíti a vállalat stabil növekedését is.

A Kft. 49.555.288 Ft támogatást nyert. A 141.586.538 Ft összköltségvetésű komplex technológiai fejlesztés 2011. július 13-án kezdődött és 2012. december 10-én zárult.

Szólj hozzá!

Címkék: elektronika távközlés autóipar technológiafejlesztés világítástechnika gépbeszerzés IT ERP csarnoképítés ISO Equip-Test Kft mérőeszközök

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr975345426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása