HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Új eszközökkel bővített a Komplex Média

2013.05.24. 13:54 eurOP

Komplex Média kft..jpg Az Új Széchenyi Terv pályázatán a cég közel 18,5 millió forint támogatást nyert el a 46 millió forint értékű projektjéhez informatikai eszközparkjának bővítésére.

A Komplex Média Kft. a csomagolástechnológia területén működő dél-dunántúli kisvállalkozás. Főbb tevékenységei között szerepel a nyomdai- és csomagolástechnikai termékek arculati gyártás előkészítése, csomagolási megoldások fejlesztése.

Jelen projekttel a cég szolgáltatási körét kívánta szélesíteni. Ennek érdekében került sor a Wacom Cintiq 12WX, Canon XF305 HD kamera kit, Hensel C-light set, iPad2, Canon Macro Twin Lite MT-24 beszerzésére, amelyek a grafikai és média anyagok előkészítését hivatottak segíteni. A további eszközök – úgymint a Panasonic PT-VW435 Projector, Epson Stylus Pro 9900, HPQ Storage raid disk set és a Synology NAS egység – a már elkészült nagy felbontású és méretű grafikai anyagok tárolását és prezentálását látja el.

A grafikai előkészítés és prezentálás mellett 5db HP TouchSmart Elite 7320 többfunkciós számítógépet vásárolt a cég, annak érdekében, hogy a gyártási utasításokat a megfelelő alkalmazott minél előbb megkapja és teljesíteni tudja. Ezek az intelligens számítógépek a gyártás különböző állomásain lettek telepítve.

Az iMac27", MacBook Pro 15" Retina, MacBook Air 13", Thunderbolt Display 27", Pegasus R6 Thunderbolt with 6x2TB SATA HDD eszközök az előkészítéshez és tervezéshez szükséges torzításmentes és színhelyes nagyméretű anyagok készítését és ellenőrzését végzik. Segítségükkel a nyomatot a lehető legpontosabb mértékben megközelítő színprofilú tervként hagyja jóvá a megrendelő.

A vállalkozás korábbi UV szárító egységének elektromos vezérlő szekrénye elavulttá vált, így a projekt keretében egy fokozatmentes működésre képes FA-Z/200 fokozatú, szabályozható elektromos vezérlőszekrény is beszerzésre került. Az új eszköz segítségével megoldható a termelőgépre szerelt UV szárító egység teljes mértékű szabályzása. A korszerű szekrény segítségével megoldható az egység szakaszos üzemelése is. Segítségével biztosítható az energia felhasználás, a hőfokellenőrzés, akár 4db UV szárító egység számára is a szárítóegység hűtésének vezérlésével.

A 46 240 200 forint összköltségű technológiai fejlesztés 2012. július 12-én kezdődött és 2013. január 31-én fejeződött be.

Szólj hozzá!

Címkék: eszközbeszerzés Kaposvár Komplex Média Kft

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr115316102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása