HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Járműipari üzemet építenek Mosonmagyaróváron

2013.02.18. 17:05 eurOP

Új Széchenyi Terv.jpgAz Új Széchenyi Terv „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiírásán a ROUTE 1 Service Kft. közel 100 millió forint uniós támogatást nyert el.

A 221 millió forintot meghaladó összköltségű projekt során komplex járműipari szerviz tevékenységet végző, festő és mosó üzemet alakítanak ki.

A pályázatot benyújtó GT SZEM-TRANS Kft. 2013-as átalakulásával a projektet megvalósító ROUTE 1 Service Kft. számára működési kockázatot jelent, hogy a közúti fuvarozó tevékenysége döntően egy megrendelőre alapozódik, így a Társaság célja az egy lábon állás megszüntetése, tevékenységeinek diverzifikációja, új növekedési lehetőségek megtalálása. A helyi piaci helyzet indokolja egy korszerű eszközpark bázisán komplex autómosó, festő, szerelő szolgáltatásokat kínáló új szereplő belépését, hiszen a kínálati oldal jelenleg szegényes, a már most is erős keresleti oldalon viszont növekedés prognosztizálható.

A Társaság tulajdonosai jelentős iparági ismeretekkel rendelkeznek az autómosás, festés, javítás területén. A fejlesztésben üzleti lehetőséget látnak, ezért döntöttek ezen tevékenység kifejlesztése mellett. A Társaság jelenlegi fuvarozási tevékenységét a továbbiakban is a jelenlegi működési keretek (telephely, iroda, eszközpark, stb.) között kívánja folytatni, azt a projekt tárgyát képező fejlesztés nem érinti.

A projekt megvalósulásával egy komplex járműipari szerviz tevékenységet (személy- és kisteher gépjármű) karosszériafestő üzemet, valamint tehergépjármű és személygépkocsi mosó funkciójú épületet valósít meg a Társaság. A beruházás ipari körülmények között, ipari övezetben fog megvalósulni. A fejlesztés gép szükségletét (pl. mosóberendezés, festőkabin) a Társaság a projekten kívül, ütemezetten vásárolja meg és a tervek szerint saját forrásból finanszírozza. A Társaság vállalja a projekt fenntartási időszakának 1. és 3. évében 5, illetve 2 fő alkalmazását, ugyanakkor a valóságban a bővülés várhatóan nagyobb lesz.

Az Új Széchenyi Terv NYDOP 1.3.1/D-11 „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiírásán 99 794 574 forintos támogatást elnyert, 221 millió forintot meghaladó összköltségvetésű fejlesztési beruházás 2013. január 18-án kezdődött és várhatóan 2013. december 31-én fejeződik be.

Szólj hozzá!

Címkék: telephelyfejlesztés Mosonmagyaróvár ROUTE 1 Service Kft GT SZEM-TRANS Kft komplex járműipari szerviz karosszériafestő üzem

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr625838879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása