HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Logisztikai kapurendszert fejlesztett ki a SoftwareHouse

2013.01.30. 16:16 eurOP

SWH logo.jpgA budapesti SoftWareHouse közel huszonötmillió forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv  innovációs pályázatán, melynek keretében egy raktár rakodási műveleteit irányító rendszert fejlesztett ki.

A projekt során a vállalkozás egy rádió frekvenciás azonosítást (RFID) alkalmazó kapurendszert fejlesztett, mely segítségével automatikusan irányíthatóak egy logisztikai raktár rakodási műveletei. Optimalizálja a folyamatokat, és alkalmas az áru nyomon követésére mind a vállalaton belül, mind pedig kívül.

uszt_logo_3.jpg

A 2005-ben alakult magyar tulajdonú SoftWareHouse Kft. tulajdonosi köre a magyar logisztikai piacon közel 10 éves tapasztalattal rendelkezik a gyakorlati megvalósítások és informatikai megoldások területén. Az Új Széchenyi Terv „Innovációs eredmények hasznosításának támogatása KKV-k részére” elnevezésű pályázati kiírásán elnyert 24 757 356 forint vissza nem térítendő támogatásból megvalósult 38 088 240 forint összköltségvetésű projekt 2011 szeptemberében indult és 2012 júniusában zárult le.

Szólj hozzá!

Címkék: innováció informatika fejlesztés logisztika

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr295053405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása