HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Megújult sárospataki pékség

2013.01.29. 16:25 eurOP

For You 2 Kft. logo.jpgA sárospataki For You 2 Kft több mint 42 millió forint uniós és állami támogatást nyert el pékségének 70 milliós fejlesztési projektjéhez.

A sárospataki For You 2 Kft 1996-ban kezdett működni, akkor még élelmiszer-, ital- és dohányáru nagykereskedelmi profillal. Pékségként 2001 óta működnek, kapacitása napi 2300 kg kenyér és 22 560 db egyéb pékáru, amivel a sárospataki, a bodrogközi, a sátoraljaújhelyi és a szerencsi kistérség településein hozzávetőlegesen 60.000 embert lát el termékeivel. Ennek során 55-60 üzletnek és közületnek szállít 130 féle termékéből.

A pékség 300 m2-es területen működik, korszerűsítése és átalakítása mára megkerülhetetlenné vált, ahogy a fogadási feltételeket biztosító 1400 m2-es udvar szintezése, feltöltése és aszfaltozása is. Ehhez biztosított jelentős segítséget az Új Széchenyi Terv „Telephelyfejlesztés” című pályázatán elnyert 42 404 882 forintos, az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott vissza nem térítendő támogatás.

uszt_logo_3.jpg

A 70 millió forintot meghaladó összköltségvetésű projekt során a pékség felújításán és az udvar szintezésén, feltöltésén és aszfaltozásán túl a termelésben közvetlenül résztvevő gépek, berendezések cseréjére is sor került: zsemlegömbölyítő gép, vízlágyító vas, félautomata kenyérszeletelő, gázégővel rendelkező forgókocsis kemence, 8 db sütőkocsi, átfolyó rendszerű vízhűtő, valamint félautomata vízkeverő és adagoló gép került beszerzésre. A fejlesztések eredményeként a termékek és a szolgáltatás színvonala is nőtt, ami teret ad piaci terület is bővüléséhez is. A telephelyfejlesztésre 2012. február 1 december 22. között került sor.

 

Szólj hozzá!

Címkék: sárospatak gépbeszerzés telephelyfejlesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr355051398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása