HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Korszerű adatbázissal a versenyképességért

2013.01.23. 16:06 eurOP

J S P Hungary.JPGKözel 10 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert a JSP Hungary Kft az Új Széchenyi Terv 'Mikro-, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése' című pályázati kiírásán.

A 2001-ben alakult J S P Hungary Ingatlanforgalmazó, Gazdasági Tanácsadó és Kereskedelmi Kft fő profilja a vagyonértékelések, elsősorban hitelfedezetekhez szükséges ingatlanértékelések készítése, melyek területi eloszlása miatt a fővárosban működteti központi irodáját.

A a 33 millió forint összköltségvetésű informatikai projekt során beszerzett eszközök nagy mértékben növelik a vállalkozás versenyképességét. A teljesen egymásra épülő eszközrendszer (komplett kiszerelésben) biztosítja az iroda ingatlan portfóliójából azok bizonyos egyedi igények szerinti leválogatásának lehetőségét.

ÚSZT C tábla.jpg

A könnyen kezelhető ergonomikus érintőfelületen – mely kialakítása és funkcionalitása egyszerű, és mindenki számára könnyen érthető – az adott vásárlók tudják saját maguk elképzelésük szerint megtenni a keresést.

A termék alkalmazásával elérhető az eddig csak a desktop adatbázisban szereplő ingatlanok egyedi, vevő általi keresése, melyre vásárlói igény mutatkozik, és ezáltal piacélénkítő hatással van az adott üzletre. A fejlesztés 2012. március 5-én kezdődött és 2012. május 30-án zárult.

Szólj hozzá!

Címkék: technológiafejlesztés adatbázisfejlesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr695039170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása