HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Nyomdaipari eszközbeszerzés Békéscsabán

2012.05.07. 12:53 eurOP

A JAVIPA Kft 53 157 258 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 151 877 880 forint összköltségvetésű beruházásból gyógyszeripari csomagolóanyagok gyártását segítő eszközök beszerzésére került sor.

A békéscsabai JAVIPA Nyomdaipari Kft. a nyomdai csomagolóeszköz-gyártás teljes palettájával áll megbízói rendelkezésére. Az ofszet nyomás mellett - címkék, hajlított dobozok, prospektusok, plakátok, naptárak, térképek stb. - a 2006. év elején üzembe helyezett flexo nyomógép lehetőséget ad tekercses kivitelű mono és kombinált csomagolóanyagok előállítására is.

A hazai vevőkapcsolatok bővítése mellett a JAVIPA Kft. termékei egyre növekvő mennyiségben hagyják el az országhatárt, európai piacra kerülő cikkek csomagolóanyagaként. A növekvő kereslet mögötti bizalom ösztönzi a céget további technikai és technológiai beruházásokra, így a jelen projekt keretében megvalósult fejlesztésre is, amely a gyógyszeripar igényeinek magas színvonalon történő teljesítését is szolgálja.

Az üzembe helyezett ragasztógép a Braille írást kifogástalan minőségben tudja megjeleníteni a dobozokon, a hajtogatógép pedig lehetőséget nyújt a betegtájékoztatók speciális hajtogatására. A kötegelő gépek a hajtogatógép hatékonyságát növelve, a többször hajtogatott termék tökéletes csomagolását biztosítják.

A nyomdaipari csomagolóeszközök beszerzését jelentő technológiai fejlesztés 2011. április 18-án vette kezdetét és 2012. február 15-én zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
 

Szólj hozzá!

Címkék: nyomdaipar békéscsaba eszközbeszerzés javipa

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr184493852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása