HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Többet betonozunk!

2012.01.24. 10:42 eurOP

A Rozoép Kft. új estrichező gép beszerzésére több mint 3 millió Ft támogatást nyert el a 8 millió forintot meghaladó összköltségű projektjével az Új Széchenyi Terv pályázatán.

A kunadacsi Rozoép Építőipari Kft. 2008-ban alakult ajzatbetonozással, ezen belül estrich- és ipari betonpadlóval foglalkozó vállalkozás, amely lakóparkok, irodaházak, családi házak, csarnokok, raktárak ajzatbetonozását egyaránt végzi.

A jelenleg 4 főt foglalkoztató cég a megrendelői igények növekedése miatt döntött gépparkja bővítése mellett, amelyre egy sikeres pályázat útján került sor.

Az Új Széchenyi Terv GOP-2.1.1-11/A-2011 „Mikro, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése” elnevezésű pályázatnak köszönhetően a Rozoép Kft. a 8 287 544 Ft összköltségű projektjével 3 315 000 Ft támogatást nyert el az új estrich gép beszerzésére.

A fejlesztés eredményeként a beruházással a jelenlegi havi kapacitás (estrich betonból 2500-3000 nm, ipari betonból 700 nm/nap) a duplájára növekszik és egy újabb 3 fős brigád állhat munkába, így új munkahelyeket is teremt a vállalkozás.

A bővülés, a megrendelők igénye és a potenciális szabadszállási munkák miatt a cég számára szükségessé vált egy szabadszállási telephely létrehozása is, ami logisztikailag is kedvezőbb az 52-es főút közelsége miatt, jobban elérhetőek a környező települések, a munkavégzések helyei. Ezen a telephelyen kapott helyett az estrichező gép is.

A beszerzést jelentő technológiai beruházás 2011. április 15-én vette kezdetét és 2011. november 15-én zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: gépbeszerzés estrich rozoép

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr73743357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása