HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Földmunkagépek beszerzése a GLOBÁL Kft-nél

2011.11.08. 14:50 eurOP

Az Új Széchenyi Terv „Mikro, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése” elnevezésű pályázat keretében a GLOBÁL Kft. 20 millió Ft támogatást nyert el földmunkagépek vásárlására a közel 60 millió Ft összköltségű projektjéhez.

A győri GLOBÁL Építőipari Kivitelező Kft. az építőipari projektek megvalósítása folyamán generál kivitelezői tevékenységet folytat, üzleti tevékenysége teljes egészében a kivitelező építőiparhoz kapcsolódik.

A vállalkozás elöregedett gépparkja azonban az utóbbi időben jelentős többletköltséget jelentett, az idős gépek magasabb üzemanyag fogyasztással mentek, illetve a kiesés is gyakori volt a meghibásodások miatt. Így nagyon fontossá vált, hogy a válság sújtotta ágazat azon munkáiban is képesek legyenek részt venni, amelyeket csak feljavított gépparkkal lehet elvégezni.

Az Új Széchenyi Terv GOP 2.1.1-11/A pályázata keretében a közel 60 millió Ft összköltségű projektjéhez 20 millió Ft támogatást nyert el az építőipari vállalkozás a 4 db MST típusú földmunkagép beszerzését jelentő technológiai fejlesztésre, amely 2011. július 13-án vette kezdetét és 2011. szeptember 30-án zárult.

A fejlesztés eredményeként beszerzett új munkagépek máris a térség jelenlegi legnagyobb kiemelt beruházásán, az Audi gyárépítésén dolgoznak, így várhatóan teljesíteni tudja a cég a vállalt létszámbővítést is.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
 

Szólj hozzá!

Címkék: globál építőipar földmunkagépek

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr973363513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása