HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Napelemes rendszer telepítése uniós támogatással

2011.10.24. 10:23 eurOP

Az Új Széchenyi Terv keretében 1 millió 815,5 ezer Ft támogatást nyert el az M-Mérnöki Iroda Kft. a KEOP-4.2.0/A-11 pályázati kiíráson.

Az 1990-ben - több mint 20 éve - alakult pécsi M Mérnöki Iroda Kft. magasépítési műtárgyak teljes körű tervezésével, szerkezetek tervezésével, ipari beruházások lebonyolításával, műszaki ellenőrzésével, illetve statikai szakértéssel foglalkozik.

Referenciái közt szinte minden típusú épület megtalálható, így középületek, lakások, ipari csarnokok, ipari üzemek és technológiai gyártósorok is. Kiemelten a királyegyházi Cementgyár teljes körű tervezése, a beremendi váci Cementgyárak és Allmadingeni Cementgyár tervezése.

A mérnöki iroda saját energiafogyasztásának csökkentése érdekében pályázott az Új Széchenyi Terv KEOP-4.20/A-11 Helyi hő és hűtési igény kielégítése megújuló energiaforrásokkal elnevezésű pályázati kiírásán napelemes rendszer telepítésére. A 3 millió 631 ezer forint összköltségvetésű projekt keretében a háztartási méretű erőművel a megtermelt, de el nem fogyasztott villamos energiamennyiség a közcélú hálózatra kerül visszatáplálásra.

A megújuló energiaforrás felhasználásával megvalósuló fejlesztés 2011. szeptember 1-én vette kezdetét és 2011. szeptember 30-án zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: energia napelem megújuló

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr263325730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása