HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Korszerű édesipari gépek beszerzése uniós támogatással

2011.06.06. 12:58 eurOP

Az Új Széchenyi Terv „Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” elnevezésű pályázat keretében a Sárospatak-Hungária Édesipari Kft. közel 68 millió Ft támogatást nyert el új édesipari gépek beszerzésére.

A Sárospatak Hungária Édesipari Kft. 2003-ban alakult, s a gyár 2004-ben szaloncukor különlegességek gyártásával kezdte meg működését. A kezdetek óta eltelt 8 évben folyamatosan nőtt a megrendelések száma és ennek megfelelően fejlesztették a termékeket is.

A vállalkozás 2011-ben számos új termékkel szeretne jelentkezni a piacon, aminek elősegítéséhez új gépek beszerzése vált szükségessé.

Az Új Széchenyi Terv GOP 2.1.1-11/B Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára elnevezésű pályázat keretében a következő gépek beszerzésére kerül sor: zselévonal, csokoládémártó gép, csomagoló gép, gőzfejlesztő, Fondant hűtő, raklapos állványzat, targonca, csokoládé szivattyú, csokoládéolvasztó tartály, fűthető csokoládé vezeték, rozsdamentes pódium.

A projekt célja, hogy a korszerű gépek beszerzésével a Sárospatak Hungária Édesipari Kft. megteremtse a termelés mennyiségének és színvonalának megtartását, növelését és a technológiai továbbfejlesztéshez szükséges körülményeket.

Az édesipari gépek beszerzését jelentő technológiai fejlesztés 2011. június 6-án vette kezdetét, a megvalósítás tervezett záró dátuma 2011. augusztus 31.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Szólj hozzá!

Címkék: sárospatak csokigyár édesipar

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr553389642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása