HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Mfor Pályázati Konferencia

2011.03.17. 14:54 eurOP


A Menedzsment Fórum (Mfor) Pályázati Konferenciája “Pályázatok, közbeszerzések, fejlesztési adókedvezmények, finanszírozási megoldások” címmel kerül megrendezésre, 2011. április 14-én (csütörtök), az Actor Hotel Business****-ben, Budapesten.


A konferencia résztvevői az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) vállalkozásfejlesztési pályázataival és az új pályázati rendszerrel ismerkedhetnek meg szakavatott előadóknak köszönhetően.

Az új pályázatok egy interaktív kerekasztal formájában is megvitatásra kerülnek. A résztvevők a rendezvény második felében pedig a pályázatokat kiegészítő finanszírozási módszerekről és vállalkozás-fejlesztési adókedvezményekről is hallhatnak.

A konferencián előadást tartanak a Nemzetgazdasági Minisztérium illetékesei, valamint a pályázatíró és tanácsadó szakma vezető képviselői, többek között Laczkóné dr. Hesz Boglárka az Unio Tender Europa Kft. szakmai vezetője, Dr. Göndöcs István az Eco-Cortex Kft. ügyvezető igazgatója, Balás Gábor a HÉTFA Elemzőközpont ügyvezetője, dr. Dull Attila a Prime Consulting vezető közbeszerzési tanácsadója, Walter János a NIVEUS Consulting Group stratégiai igazgatója és további pályázati és finanszírozási szakértők.

A programról és egy kedvezményes jelentkezési lehetőségről bővebb információ ezen az oldalon olvasható.


 

1 komment

Címkék: pályázatok új széchenyi terv úszt mfor pályázati konferencia

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr302747280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Online Közbeszerzések · http://www.kozbeszerzes-online.hu 2011.04.13. 10:47:44

Nagyon jó, érdekes bejegyzés. Ezúton ajánlanék egy, a témába vágó honlapot, amelyhez akárki bizalommal fordulhat.
www.kozbeszerzes-online.hu
Online közbeszerzési értesítő - Tender Monitoring Kft. Szakszerű közbeszerzés figyelési szolgáltatások. Erőfeszítés nélküli keresés. Napi e-mail értesítések a közbeszerzésekkel, a kiválasztott témakörből. Tesztelje 15 napig ingyen!
süti beállítások módosítása