HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Hogyan tovább építőipar?

2010.11.16. 17:02 eurOP

Környezettudatos és energiatakarékos felújítások okosan. A Verlag Dashöfer Szakkiadó 2010. november 17-én Építőipari Szakmai Napot rendez Budapesten.

A konferencia célja, hogy szakmai és financiális téren egyaránt konkrét, gyakorlati segítséget nyújtson az építőiparban dolgozó kis- és középvállalkozások, önkormányzatok számára.

Előadóink témái között szerepelnek az építőipar talpra állítását érintő állami célkitűzések; a környezettudatos felújítások legfontosabb irányai és tapasztalatai, az építőipari vállalkozások pályázati, pénzügyi lehetőségei, a lánctartozások megszüntetését célzó törekvések.

A Szakmai Nap végén közös vacsora lesz nyereményjátékkal.

További információ: http://konferencia.dashofer.hu/, illetve a seminar@dashofer.hu e-mail címen, vagy a 428-3887 telefonszámon.

 

Szólj hozzá!

Címkék: konferencia építőipar

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr832452874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása