HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Még beadható a telephelyfejlesztési pályázat

2010.07.07. 12:44 eurOP

Egy hónapja ismét megnyílt a lehetőség a tavalyi év egyik legnépszerűbb pályázatának beadására.

A pályázat keretében a megvalósítás helyszínétől függően 25-50%-os vissza nem térítendő támogatás igényelhető, amelynek összege minimum 10 millió Ft, maximum 100 millió Ft lehet.

A pályázat célja a KKV-k működési helyszínéül szolgáló meglévő, működő telephelyek modernizációja és bővítése, nem megfelelő telephelyeik cseréje, a telephelyek kihasználtságának növelése.

A pályázatok benyújtása 2010. június 7-től, 2010. július 30-ig lehetséges. A pályázatok elbírálása egyszerre, egyfordulós kiválasztási eljárás keretében történik a beadási határidő lejártát követően.

A Pályázati dokumentáció elérhető erről az oldalról, ahol ingyenes pályázati tanácsadást is nyújtanak. Érdemes belehúzni!

 

Szólj hozzá!

Címkék: támogatás telephelyfejlesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr832071369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása